2013. június 7., péntek

budapest by night

Dolgok, amit csak Budapesten, csak éjjel és csak 2-3 sör után tudhatsz meg:

1. A költők nem hiába alkoholisták és ténferegnek az utcán. Egy tisztességes szerelmi vallomás után közlik, hogy gyönyörű az arcod, gyönyörű a szád, elszavalják kötetük nyitó versét, aztán közlik, hogy a másik nő a túloldalon. Na, ő az igazi.

2. A Duna tényleg árad, ha árad, és hatalmas nagy, és jobban jársz ha inkább hibásan beszéled a brit angolt, mintha közlöd magyarul "hogy de én szoktam akarni szexelni". Csak a tisztánlátás nélkül a nemi orientáció fajtáit taglaltuk. Egyébként tök felesleges a skatulyázás, idegen fülek nem értik, és azt mondják, hogy ez nagyon édes volt.

3. Ha találsz a buszon egy méhecskét, és 15-7 éves fiúknkak mutatod, az egyiknek méhész a nagybátyja megtudhatod, hogy tilos kipöckölni szegényt az ablakon, ha az életéért kapaszkodik, mert megbontod a biológiai egyensúlyt. Sőt a méhész unokabátyja, miután elnézésthölgyemez megvilágosultan rámutat a méhre, ami darázs és harap, véletlenül sem csíp, hogy ez a biológiai egyensúly, és az egész éjszakai busz számára megvolt az élő standupcomedy.

Nem, még mindig nem akarok elköltözni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése