2012. augusztus 1., szerda

Falánk bujaság

sweet. sticky. guilty.

Talán ott kellene kezdeni, hogy ilyen megszállott embereket nem szabad oda engedni, ahol bátran hódolhatnak pattanásig feszülő, belülről hasogató vágyaiknak. Nem lehet megadni nekik a lehetőséget, hogy elmerüljenek az agyuk egy hátsó taktusában élénk ritmust diktáló ösztöneik parancsának.

Ha megérzik a közelséget már úgysem tartod őket vissza, nem tudod nekik józan ésszel elmagyarázni, hogy miért ne érezzék a bőrükön a puha masszát, hogy az olvadt csokoládé nem cseppfolyós szenvedély, hanem díszítőanyag. Magukévá tenni a pillanatot, igen ennek élnek, öt érzékkel hágni keresztül az etika szabályait. Egyszerre érezni a testeden kívül, a nyelveden, a torkodban, a gyomrodban, egyszerre az agyadban.

Kéjes mosollyal nézni, ahogy csúszik, folyik, maszatolódik akár a másikon, akár rajtad. A rabjává válni pillanatok alatt, megpróbálni az érezni, amit a másik érezhet. Az bőre, a receptorai alá bújni, ő általa élvezni azt, amit már képtelenség kontroll alatt tartani. Könnyű habot az ajkáról, krémet az arcáról, simulni, eggyé válni. Felfalni őt, felfalni vele, a kettő között nem lesz különbség.

A tenyeréről, az ujjairól nyalni le a vattacukorszínű sűrű cukormázat, az őrület első sugarával mézzel édesíteni, amit az ész jóváhagy még. Sóhajtani, ahogy érzed az ízét, érzékeled az édes illatát, hallod a lélegzetét, engedsz a nyomásának, ahogy hozzád ér az teljesen más, mert ő is ért téged, és van valami mélyen láncokat feszegető őrület, ami kettőtöket összeköt.

Homályos tekintetének ismered a színét, láttad már ezerszer, nem a ködöt, hanem azt az árnyalatot, amiben az íriszei játszanak. Kiráz a hideg, és közelebb rántod a karjánál fogva, ő nem hátrál sőt, tekintetéhez hasonló vad mosoly játszik az ajkain, és enyhe nyomást gyakorol a mellkasodra, hogy dőlj hátra bátran, ő sem rosszabb mint te. Rajta is szét van kenődve bűnös vágyainak bizonyítéka. Olyan illata van, mint a francia cukrászdáknak, egyszerre édeskés és begyül bele a kávé finom aromája. Lehunyod a szemed és beledőlsz a vesztedbe, hagyod hogy feléd kerekedjen a bujaság.

Karamella, a szeme ilyen színben játszik, ami folyton megégeti a bőröd, mert abban az állapotában, kissé ragacsosan kívánod a legjobban. Belecsábít, mert elhiteti, hogy megérdemled, és te engedsz neki, puszta kézzel akarod, mit sem törődve a fájdalommal, mert a későbbi öröm kamatosan kompenzál. Az olvadt anyag teljesen hatalmába ejt, hirtelen már nem is tudod hogy kezdődött csak folytatni akarod, meg többet érezni belőle. Érezni a vágyat, ami érte és, ami az ízekért felemészt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése